Cloudnet

…cateva cuvinte

Avem peste 15 ani de experienta in domeniu web design la care se adauga alti cativa ani de experienta in relationarea cu clientul.
Experienta dobandita in tot acest timp este dublata de cunostinte solide in dezvoltarea de: aplicatii web, magazine online, optimizare SEO, implementare si optimizare campanii publicitare Google Ads/Facebook Ads, toate acestea bazate pe un proces continuu de invatare/specializare si adaptare la noile tendinte.
Noi nu doar “incercam sa oferim solutii eficiente”, noi chiar oferim solutiile eficiente si profitabile businessului clientului nostru si asta pentru ca ne dedicam in totalitate proiectului pe care-l derulam: ascultam, evaluam, cream, concepem, propunem, dezvoltam, optimizam, realizam strategia de marketing online astfel incat rezultatul muncii noastre sa aduca afacerii Dvs. beneficiile asteptate.
Solutiile pe care le oferim clientilor nostri sunt intodeauna scalabile si adaptate bugetului disponibil precum si nevoilor de moment/de viitor.
Disponibilitatea noastra ori de cate ori este nevoie ne recomanda; intotdeauna solicitarile clientilor nostri in a-i consilia in diverse probleme legate sau conexe domeniului in care activam au fost si sunt solutionate in cel mai scurt timp.

Experienta in piata de telecomunicatii si transfer date ne recomanda in plus pentru proiecte complexe.
Calitatea muncii noastre, consecventa, eficienta serviciilor si solutiilor oferite au fost o parte dintre ambasadorii care ne-au ajutat sa incheiem colaborari solide cu clientii nostri care ne recomanda si pot da oricand referinte despre noi.

2005 - Primul site web

Realizat in HTML si CSS

2007 - Implementarea primului CMS

Administrare facila din panoul de control

2009 - Specializare in Promovare online

Obtinere certificari GQI (Google Qualified Individual)

2012 - Google Partner

Ca urmare a calitatii si volumului Campaniilor derulate de noi devenim parteneri Google

2014 - Furnizam servicii global

Ne extindem pe piata europeana si in SUA

2020 - Business as Usual

Ne desfasuram activitatea in mod normal in ciuda restrictiillor impuse de criza medicala (COVID 19)

0 +
Ani de experienta
0 +
Certificari obtinute
0 +
Proiecte derulate
0
Specialisti

Testimoniale

Parerea clientilor si colaboratorilor despre noi…

Colaborarea dintre societatile noastre, respectiv Dena Asis si Byte Design este una foarte buna, au raspuns promt cu amabilitate si profesionalism la nevoile noastre legate de reprezentarile produselor pe site.
Mirel Vermesan / Dena Asis
Am tot amanat constructia unui nou site pentru firma noastra: ba nu eram hotarati ce sa contina, ba nu gaseam o firma sau o persoana de incredere care sa rezolve aceasta problema. Totul a devenit simplu, a capatat contur si continut dupa prima discutie avuta cu BYTE DESIGN. Am colaborat corect si eficient cu ByteDesign, ne-au ajutat mult sugestiile si ideile lor, iar noul site a fost gata in timp record si la un pret accesibil. Nu putem decat sa-i recomandam.
Annamaria Stefan / Anticor SRL
Colaborarea cu Byte Design a fost foarte buna. Echipa a raspuns solicitarilor mele cu profesionalism si promptitudine. Va multumesc!
Mariana Mora / Pensiunea Mora
…I must say excellent work, punctual and attention to detail was excellent. Great communication and worked well with the time-frame given. Highly recommended.
Mario Bo / xFitnessFuture
Am cautat pe cineva care sa imi faca un site demn de anul 2016 si de obiectul nostru de activitate, am gasit o echipa de profesionisti in realizarea si promovarea afacerii pe internet, dar cel mai important, am gasit niste oameni carora le pasa. Le pasa de dorintele noastre, ale clientilor, ii intereseaza sa inteleaga ce facem si sa caute solutii ingenioase de promovare si realizare a siteului, ii intereseaza si pun suflet in obtinerea unor rezultate, de cele mai multe ori, mult peste pretentiile sau asteptarile clientilor. Oamenii astia nu sunt doar niste realizatori de site-uri si promovare, sunt un sprijin real, empatic, niste oameni care dedica o groaza de timp, de profesionalism si suflet in ajutorul dat clientilor lor si treba asta o gasesti rar in ziua de azi.
Calin Florian / Productie Eoliene
…When it comes to building your capacity as a client, he is the best. I have a number of websites, but working with him I have learned more about websites than I ever had in the past three years. If you are looking for the best, he surely is the best. Highly recommended.
A.E. Romuladus / ACSB - Washington