Catalog prezentare droneprofesionale.com

Client

Survey Topo Solutions SRL

Proiect

Pagina web de prezentare si catalog produse

Solicitarile clientului

Survey Topo Solutions SRL este reprezentantul DJI Enterprise in Romania, iar pentru a avea o prezenta robusta online, a solicitat o solutie hibrida, pagina web de prezentare si catalog online de produse.

Solutia aleasa si agreata cu beneficiarul a fost reprezentata de o pagina web realizata sub WordPress, pe baza unei teme si cu ajutorul unor plug-in-uri premium.

Site web modern & responsiv

Afisarea site-ului se face corespunzator, indiferent de dispozitivul de pe care este accesat: ecrane mari, laptop/desktop, tablete, telefoane mobile.

Identitate vizuala

Orice prezenta online are nevoie de un logo; logo-ul a fost realizat folosind un element stilizat a unei drone.

Site suport pentru magazinul online

Site-ul de prezentare si catalogul de produse reprezinta un suport informational pentru site-ul de vanzari.

Spatiul mai generos a permis afisarea unor informatii mai extinse, a filmelor de prezentare si a imaginilor sugestive pentru fiecare produs in parte.

0 %
crestere a vanzarilor pe categoria drone
0 %
Faster nulla amet glavrida website​

Explicatii si prezentari

Elementele video explicative au adus un suport suplimentar procesului de vanzare, iar video-urile demonstrative au permis vizitatorilor sa vada intregul potential al utilizarii dronelor in scopuri comerciale/tehnice.

Promovare online

Pntru a ajunge la publicul tinta si la persoanele cu potential ridicat de interes in achizitia unei drone din gama DJI Enterprise s-a hotarat demararea unor campanii de promovare online, atat in reteaua Google cat si pe Facebook si Instagram.